Wout Bru neemt harde beslissing: “ik moet mijn gezin drie dagen per week missen”

0
Wout Bru neemt harde beslissing: “ik moet mijn gezin drie dagen per week missen”
Foto: DPG Media

Wout Bru geeft in Story toe dat hij een workaholic is en blijft. Daar zal de geboorte van de kleine Aimée niets aan veranderen, vertelt de chef-kok in het weekblad. “Het is niet omdat er een baby is, dat ik minder moet werken. Dat mag Natassia mij niet vragen,” spreekt Wout Bru klare taal.

“Thuis ben ik er vollédig voor mijn gezin, maar ik zal altijd een workaholic zijn. mijn werk is mijn passie, en Natassia en ik wisten op voorhand dat ik nog een leven heb in Durbuy.”

Toch zijn er goede afspraken gemaakt tussen Wout Bru en zijn partner Natassia Van Kerkvoorde. Dochtertje Aimée zal in Antwerpen naar school gaan en in het weekend komt Natassia met hun dochter naar Durbuy.

Maandag en dinsdag zijn dan de dagen waarop Wout Bru in Antwerpen bij zijn nieuwe gezin zal verblijven. “Eigenlijk moet ik mijn gezin maar drie dagen per week missen, dat is niet dramatisch,” klinkt het bij Wout Bru.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven