Natalia haalt uit naar bedrieger

0
Natalia haalt uit naar bedrieger
Foto: VTM

Heb jij recent een privé-bericht van Natalia gekregen via Messenger? Dan ben jij mogelijk de gelukkige fan die 5.000 dollar van de zangeres krijgt. Verschillende mensen hebben de afgelopen uren dat bericht via Messenger ontvangen.
“Iemand heeft mijn messenger gehacket”, schrijft de zangeres uit Geel op Instagram.

Er is blijkbaar Iemand die de account ‘Natalia Tijd Geschenk’ aangemaakt heeft. Die account ziet er gevaarlijk echt uit en gebruikt foto’s die de echte Natalia ook gebruikt. Die account probeert info van mensen lost te krijgen. “Dank je voor het leuk vinden van mijn bericht en het volgen van mij op Facebook. Je werd gekozen als de beste fan die een geldprijs van $ 5.000 krijgt op mijn evenement. Reageert Ok om te registreren”, lezen we via Messenger. Echt bangelijk en voor veel mensen wellicht ook geloofwaardig genoeg om op het aanbod in te gaan. Wie wil er nu 5.000 dollar links laten liggen? Reageer je niet? De oplichter doet nog een tweede poging met het bericht “Antwoord OK om te registratie te starten, omdat dit in de tijd beperkt is”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven