Onverwachte steun na kritiek op Bart De Wever: “Ik vind dat niet terecht”

0
Onverwachte steun na kritiek op Bart De Wever: “Ik vind dat niet terecht”
Foto: Photo News

Het gaat niet goed met de horeca. Roger van Damme had voor afgelopen vrijdag 60 reservaties. Door de oproep van de virologen om niet naar Antwerpen te komen, regende het annuleringen. “Uiteindelijk zijn maar 10 klanten daadwerkelijk komen opdagen”, reageert de chef in Het Laatste Nieuws.

Een financiële ramp voor de Njam-chef omdat er deze keer geen steunmaatregelen zijn. “Er is een noodregering, maar mevrouw Wilmès kan ook niet alles oplossen”, reageert een begripvolle van Damme in de krant.  “Er wordt veel kritiek gegeven op onze burgemeester, ik vind dat niet terecht. Virologen spreken voor hun beurt. Ik denk niet dat De Wever wil dat er niemand nog naar de stad komt.”
Bart De Wever zal het graag lezen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven