Conner Rousseau bekent: ‘Mijn wereld stortte in’

0
Conner Rousseau bekent: ‘Mijn wereld stortte in’
Foto: VTM

Hij lijkt wel de golden boy van de SP-A, maar hij heeft niets cadeau gekregen: Conner Rousseau heeft moeten knokken om te geraken waar hij nu staat. In Humo vertelde de politicus in de rubriek ‘Tussen Hemel & Hel’ over zijn allergrootste hel: het moeten dubbelen op school.

“Ik heb even in de hel gezeten toen ik een C-attest kreeg in het vijfde middelbaar. Als ik er nu op terugkijk, was het de praat niet waard, maar op dat moment stortte mijn wereld in”, reageerde Conner Rousseau in Humo. Mensen die het zelf hebben meegemaakt, die weten dat het vernemen van dat nieuws een koude douche is. “Plots had ik het gevoel dat ik er helemaal alleen voor stond, want mijn vrienden gingen allemaal naar het volgende jaar. Op de speelplaats zorgde dat voor de nodige gêne, kan ik me herinneren”, besloot hij in Humo.

Maar Conner gaf bij ‘De Zomer Van’ aan Eric Goens toe dat hij zonder dat fiasco nooit voorzitter van de SP-A was geworden. “Dat is in mijn korte leven toch wel het beste dat mij overkomen is”, vertelde Conner Rousseau in het VTM-programma. Tot overmaat van ramp ging Conner Rousseau op naar school om zijn rapport te gaan halen. “Mijn klastitularis was mij vergeten te bellen om te melden dat ik gebuisd was. Op één of andere manier wist iedereen in school dat al, iedereen bekeek mij dan ook van kop tot teen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven