Video: Antwerp wint bekerfinale tegen Club Brugge

0
Video: Antwerp wint bekerfinale tegen Club Brugge
Foto: Photo News

Met een vroeg goal heeft Antwerp zaterdagavond de bekerfinale tegen topfavoriet Club Brugge gewonnen. Refaelov scoorde in de 25ste minuut tegen zijn ex-ploeg en kreeg meer dan terecht de titel van ‘Man van de match’. Club Brugge moest achtervolgen en probeerde weliswaar een tegendoelpunt te scoren, maar slaagde daar niet in.

Antwerp voetbalde opvallend beter dan Club Brugge. Blauw-zwart zette wel druk op de ketel, maar het was vooral Antwerp dat kansen sprokkelde en één kans wist te verzilveren.  Na de rust herpakte het eerder zwakke Club Brugge zich, maar Antwerp liet zich ondanks de vermoeidheid niet doen.


De ontlading na 96 minuten voetbal was dan ook groot, zij mogen naar de groepsfase van de Europa League. Ivan Leko was een tevreden man, hij zag een sterke ploeg voetballen en dat geeft hem veel vertrouwen voor de start van het nieuwe voetbalseizoen dat normaal gezien volgende week start.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven