Siska Schoeters: “Wat een frank bakkes”

0
Siska Schoeters: “Wat een frank bakkes”
Foto: Photo News

In ‘De Madammen’ op Radio 2 flapt Siska Schoeters er wel eens iets uit waarvan de luisteraar opkijkt.

Als er één ding is dat Siska Schoeters nooit wil doen, dan is dat mensen kwetsen, zelfs niet bij het maken van een grapje. “Mijn grappen zijn ook nooit gemeen bedoeld. Ik ben het liefste meisje van de hele wereld”, vertelde Siska Schoeters aan Story.

“En toch denken sommige mensen meteen: ‘Wat een frank bakkes.’ Ik wil niet de beste of grootste zijn, ik wil niemand kloppen, ik wil alleen dat ik er uiteindelijk in slaag om mijn werk zo goed te doen dat mensen denken: ‘Die past nu eens perfect bij Eén en Radio 2, zie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven