Nederlandse prinses Alexia slachtoffer van seksistische opmerking

0
Nederlandse prinses Alexia slachtoffer van seksistische opmerking
Foto: Isopix

Het lijkt wel een nieuwe trend aan het worden: het Nederlandse koningshuis bashen. Nadat eerder de Nederlandse prinses Amalia in de Argentijnse pers beledigd werd, is deze keer haar zus Alexia kop van jut.
In de wekelijkse spodcast van Sander Schimmelpenninck heeft de Nederlander Jake Reese te gast. De twee praten lange tijd over de dood, maar ook de heisa rond de TikTok-filmpjes van de Nederlandse prinses Alexia komt aan bod.  De Nederlandse prinses had filmpjes gemaakt waarop zij zingt en danst.

In zijn spodcast noemt Schimmelpenninck de prinses ‘De lekkerste’. De presentator schopt wel vaker om zich heen, deze keer spaart hij Alexia niet .”De lekkerste. Ja, daar kunnen we niet omheen draaien. Ze schijnt wel arrogant te zijn. In Wassenaar wordt gezegd dat ze al wel buiten haar prinsenmuiltjes loopt”, reageert de NPO-presentator.


Daarop neemt Jake Reese het even van hem over. “Dat zeg jij dus al. Dat meisje zit dus op TikTok en zingt dan wat liedjes mee. Dat zijn dan teksten die niet kunnen. Als je daar de reacties op leest van mensen. Het is zo ongelooflijk hard. Ook over die Amalia trouwens. Het is ‘echt niet normaal’ hoe de mensen over de prinsjes spreken”, reageert Jake Reese. “En Wim-Lex en Máxima moeten dan op een persconferentie vertellen wat ze ermee hebben gedaan. Waar the fuck bemoei je je mee? Hou je smoel. Ik vond het een dieptepunt.” De uitspraak van Schimmelpenninck slikken onze noorderburen niet. In Vlaanderen kent niemand maar dan ook echt niemand die Schimmenpenninck, onze noorderburen stellen zich de vraag of hij het wel waard is om op televisie te mogen presenteren. Dat Schimmelpenninck zoiets over een volwassen iemand zou zeggen, tot daar nog aan toe. Maar Alexia is amper 15 en dus nog een kind. En die kwets je niet, punt uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven