Thomas Markle haalt uit naar dochter Meghan en prins Harry

0
Thomas Markle haalt uit naar dochter Meghan en prins Harry
Foto: Isopix

De kans dat Meghan Markle en  haar vader Thomas ooit weer door één en dezelfde deur zullen stappen en dat zij dat samen doen, lijkt vrij klein te zijn. De afgelopen jaren leefden die twee in onvrede, deze week haalt Thomas Markle opnieuw uit naar zijn dochter en schoonzoon.

Thomas Markle begrijpt niet dat Harry & Meghan zitten te zeuren in volle coronaperiode. “Dit is toch wel de slechtste periode om te zeuren. Ik hou van mijn dochter, ik apprecieer wie zij de afgelopen jaren geworden is”, reageert de man in de Britse krant The Sun.
Maar dat zij en haar man nu liggen te zeuren over de biografie die van hen verschijnt, dat begrijpt hij niet.

Het kwam tot een hoog oplopende ruzie tussen Thomas Markle en zijn dochter toen hij foto’s aan de pers bezorgde waarop te zien was dat hij zich aan het voorbereiden was op het huwelijk van zijn dochter. Daarvoor liet de man zich goed betalen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven