Harry & Meghan op keiharde leugens betrapt

0
Harry & Meghan op keiharde leugens betrapt
Foto: Isopix

De Britse prins Harry en Meghan Markle beweerden dat zij niet hebben meegewerkt aan de nieuwe biografie ‘Finding Freedom’ die in augustus van hen verschijnt. Allemaal leugens, tenminste dat vertelt Roya Nikkhah van The Sunday Times. Nikkhah volgt het Britse koningshuis voor de krant. De journalist vertelt in een gesprek met CBS dat Harry & Meghan wel degelijk hebben meegewerkt aan hun biografie. Dat deden zij onder andere door de schrijvers in contact te brengen met hun eigen vrienden die in het boek reageren.
Het boek is alvast één van de meest besproken releases in Groot-Brittannië en zou wel eens één van de bestsellers van dit jaar kunnen worden. Het boek verschijnt ook bij ons en bevat straffe onthullingen over onder andere de band tussen Harry en zijn broer William.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven