Dan laat Sandrine André de Lara Croft in zichzelf volledig los

0
Dan laat Sandrine André de Lara Croft in zichzelf volledig los
Foto: Photo News

Sandrine André houdt ervan om samen met haar echtgenot Hans Ligtvoet stevige wandelingen te maken. “Wij zijn echte wandelaars,” vertelt de Familie-actrice in TV Familie.

Sandrine André herinnert zich een vakantie in Spanje waar ze zich waagden aan een wandelpad dat door de gekende El Chorro-kloof loopt. “Prachtig gewoon!” Ook in Griekenland wandelde het koppel over niet aangelegde paden…

“De bescheiden Lara Croft – inclusief bergbottines en korte broek – in mij mag dan naar boven komen,” lacht Sandrine André vrolijk, verwijzend naar het gekende game- en filmpersonages uit Tomb Raider.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven