Beslist Nationale Veiligheidsraad ook over start solden?

0
Beslist Nationale Veiligheidsraad ook over start solden?
Foto: Pexels.com

Staan de solden op de helling? Dat is een vraag die heel wat mensen zich stellen. Normaal gezien gaan de solden volgend weekend met een maand vertraging van start. Maar zullen de koopjes mogen starten of niet? De koopjesperiode lokt altijd veel volk naar de steden, de shoppingcentra en kledingketens. Verschillende handelaars vrezen een stormloop op de solden en dat ziet men liever niet gebeuren.

De stock in de winkels is bijzonder groot, er vallen dus koopjes te doen. Het feit dat de kledingwinkels lange tijd dicht waren en nadien te kampen hadden met een tegenvallende verkoop, maakt de solden dit jaar extra aantrekkelijk. Het is koffiedik kijken naar wat de Nationale Veiligheidsraad morgen al dan niet zal beslissen.

Er is sprake van een lokale lockdown in Antwerpen, maar dat kan ook een lockdown over het ganse land worden. Mogelijk worden er nieuwe beperkingen opgelegd aan pretparken, bioscopen, markten, kermissen, horeca en vele andere sectoren. En wat met reizen van en naar het buitenland?

Misschien zal het niet meer dan een verplichte mondmaskerdracht in het ganse land worden. Wellicht weten we maandagnamiddag meer, na de Nationale Veiligheidsraad die om 9 uur start en mogelijk lang zal duren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven