Pat Krimson: ‘Heel onze sector wordt uitgespuwd’

0
Pat Krimson: ‘Heel onze sector wordt uitgespuwd’
Foto: Isopix

Van een drukke agenda ten huize Pat Krimson is geen sprake. Pat Krimson en zijn vriendin Loredana waren afgelopen week maar wat blij dat zij naar Brussel konden voor opnames van het tv-programma ‘De Playlist’. Loredana en Patje stellen midden augustus hun favoriete muziek voor op Eén. Maar voor de rest is het behoorlijk rustig, er is weinig werk door de coronamaatregelen. “Heel onze sector wordt uitgespuwd”, reageert Pat Krimson op Facebook. “Onze sector wordt in de steek gelaten zonder perspectief. Dat iedereen nu eens zelf in de spiegel kijkt van jullie, want de incompetentie van onze beleidsmensen druipt ervan af… Hier zijn voorbeelden genoeg van. Veel sterkte aan de entertainment/event sector, van klein naar groot. Van freelancers tot full-time, van podiumbouwers tot artiest. Stay strong my friends”, vervolledigt Pat Krimson.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven