Andy Peelman resoluut over zijn relatie met dochter: “Dat is anders”

0
Andy Peelman resoluut over zijn relatie met dochter: “Dat is anders”
Foto: Photo News

Na de geboorte van zijn dochter Feline kwam Andy Peelman in een storm terecht. Zijn uitspraken dat hij nog niet echt liefde voor zijn dochter voelde, dat begrepen heel wat mensen niet. Toen waren die er nog niet, nu gelukkig wél.

“Ik heb er ook nooit aan getwijfeld dat mijn gevoelens zouden groeien. Feline herkent me nu en daar geniet ik met volle teugen van”, vertelt Andy Peelman in Story.

De band met zijn dochter is super. “Zodra ze me ’s ochtends ziet, begint ze te lachen en steekt ze haar handen uit. Dan weet je als papa: het is oké, ze beseft wie ik ben. Ik probeer onze band ook nog te versterken door met haar te spelen, in het ballenbad bijvoorbeeld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven