Jacques Vermeire verantwoordelijk voor annulatie ‘FC De Kampioenen’-film

0
Jacques Vermeire verantwoordelijk voor annulatie ‘FC De Kampioenen’-film
Foto: Photo News

In Gazet Van Antwerpen vertelt Jan Verheyen donderdag dat hij al in 1995 een eerste film van ‘FC De Kampioenen’ zou draaien.

Niet iedereen liep echter even warm voor de plannen en al snel bleek er één iemand dwars te liggen: Jacques Vermeire. Dat beweert Jan Verheyen in Gazet Van Antwerpen. De reden? Hij zou zijn eigen film ‘Max’ maken.

“Een film zonder DDT was not done. De VRT was toen niet echt meewerkend”, gaat Jan Verheyen verder. “Er werd warm noch koud geblazen. Iedereen volgde een beetje zijn eigen agenda. We kwamen in een situatie terecht waar wij als broekjes geen ervaring mee hadden”, aldus Jan Verheyen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven