Vanya Wellens: ‘dit was een slecht idee’

0
Vanya Wellens: ‘dit was een slecht idee’
Foto: VRT

Sinds kort liggen de coronacijfers weer hoger en daar zijn verschillende redenen voor. De teugels werden een hele tijd geleden wat minder strak nageleefd en daar moeten wij nu de gevolgen van dragen. Ook Thuis-actrice Vanya Wellens kijkt met lede ogen toe hoe de cijfers weer de hoogte in gaan. “Ik vrees dat het een slecht idee was om de grenzen al open te stellen”, vertelde zij eerder in Dag Allemaal.

Vanya had de grenzen liever wat langer gesloten willen zien, al moet zij wel toegeven dat zij er zelf geen last van zou hebben. “Ik ben aan het bouwen en heb toch geen centen om op reis te gaan”, vertelde Vanya in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven