Zijn personage zat in rusthuis in Familie, maar zelf gruwelt hij ervan

0
Zijn personage zat in rusthuis in Familie, maar zelf gruwelt hij ervan
Foto: VTM

Jaak Van Assche is onlangs 80 geworden en woont samen met zijn vrouw nog in het groen in het mooie Bonheiden. Maximum één keer per week moet Jaak naar Lint door de opnames van ‘Familie’ waarin hij de rol van Alfons Coppens speelt.

Alfons verbleef een tijdje in een rusthuis, maar daar zullen we hem in de toekomst niet vaak meer zien. En Jaak zelf? Die past liever voor een verblijf in een verzorgingstehuis. “Als je me daar ooit aantreft, moet ik al in een vergevorderde toestand verkeren. Ik kan me dat niet voorstellen”, vertelde hij naar aanleiding van zijn 80ste verjaardag aan Gazet Van Antwerpen. Mijn moeder ging er pas naartoe toen ze al 92 was. Schrijf maar op: zolang ik geen intense verzorging nodig heb, krijgen ze me met geen stokken uit mijn groene paradijs weg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven