Miss België Celine Van Ouytsel doet emotionele oproep

0
Miss België Celine Van Ouytsel doet emotionele oproep
Foto: Photo News

Donderdagavond deed huidig Miss België Celine Van Ouytsel een emotionele oproep op Instagram. Zij richtte zich tot de jongeren die zich momenteen nonchalant gedragen tegenover de coronamaatregelen. Er is een goede reden waarom Celine haar sociale media gebruikt om de mensen bewust te maken van het gevaar van Covid-19: begin april verloor zij haar grootmoeder aan corona.

Afgelopen week zijn de cijfers van de besmettingen weer gestegen en dat baart de virologen zorgen. Maar ook Celine Van Ouytsel is er niet gerust in. “Het virus is niet aan het sterven… mensen wel. Gisteren overleed een meisje van 18 aan covid 19. Ja, ook wij, de jonge mensen, it can happen to ALL of us”, schrijft Celine op Instagram.

Celine hoopt dat haar oproep de jongeren bereikt en dat zij rekening zullen houden met de aanwezigheid van het virus. “Het is zomervakantie voor ons, maar niet voor het virus. Uit respect voor elkaar, voor de zorg, voor ie de reen: stay careful, stay safe 🤍 Wear your mask, we can still see you smile…in your eyes🤍”, besluit zij op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven