Will Tura krijgt eindelijk zijn beeld in Veurne

0
Will Tura krijgt eindelijk zijn beeld in Veurne
Foto: VRT

Ruim twee jaar geleden ging de stad Veurne op zoek naar een artiest die een origineel beeld van Will Tura wou maken. De gelukkige is Georges Schelstraete uit Oostrozebeke. Die heeft het beeld klaar en dat zal op 2 augustus onthuld worden in het Walburgapark te Veurne.
Het gaat om een bronzen beeld van de zanger.

Nadat het beeld om 13 uur onthuld is, staat er om 15.30 uur nog een feest met Will op het programma. Daarop mogen 200 inwoners van Veurne aanwezig zijn. Ook zal er op de Grote Markt een show van Will Tura worden geprojecteerd voor maximum 1000 aanwezigen. Die show zal op 30 juli al opgenomen worden. Afsluiten doen ze in Veurne met een groot vuurwerk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven