Winnie doet verrassende onthulling over haar ochtendritueel

0
Winnie doet verrassende onthulling over haar ochtendritueel
Foto: VTM

Winnie en Jonah zijn nog steeds gelukkig samen maar de vrouwelijke helft van het Blind Getrouwd-koppel geeft op Instagram toe dat ze geen ochtendmens is. Op sociale media onthult Winnie wat haar ochtendritueel is.

“Zalig om met een tasje thee te kijken naar de tuin en alles wat daar ‘s ochtends rondfladdert en zo rustig aan de dag te beginnen. Ik ben wel niet echt een ochtend mens en heb dan ook wel wat tijd nodig om uit bed te raken,” klinkt het bij Winnie

Jonah gaat beleeft zijn ochtenden iets sneller: “Jonah staan dan meestal al op en tegen dat hij klaar is kom ik ook wel beneden aan,” lacht Winnie op Instagram. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven