Na zes jaar geeft Jos Willems toe: “Ik heb spijt van mijn ontslag bij de VRT”

0
Na zes jaar geeft Jos Willems toe: “Ik heb spijt van mijn ontslag bij de VRT”
Foto: Photo News

Na zes jaar geeft Jos Willems toe: “Ik heb spijt van mijn ontslag bij de VRT”

Jos Willems is één van de tien voetbalcommentatoren die door Knack genomineerd zijn om de titel van beste voetbalcommentator ooit de worden. De commentator staat tussen namen als Rik De Saedeleer, Carl Huybrechts, Frank Raes en Jan Wauters.

Op Radio 2 Antwerpen vertelde Jos Willems maandagochtend dat hij van zijn stoel viel toen hij het nieuws vernam. Het is ondertussen zes jaar geleden dat Jos Willems als commentator bij de VRT stopte. “Ik mis dat. Ik moet eerlijk zeggen, als ik de knop terug kon draaien, dan zou ik niet gestopt zijn. Ik ben dus in 2014 nogal boos gestopt, iedereen kent dat verhaal wel. Maar als ik de knop moest kunnen terugdraaien, dan zou ik dat niet gedaan hebben. Dan zou ik doorgebeten hebben, want ik mis écht het radiowerk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven