Matthias Schoenaerts voorspelt donkere tijden voor de filmwereld

0
Matthias Schoenaerts voorspelt donkere tijden voor de filmwereld
Foto: Photo News

Matthias Schoenaerts geniet momenteel van de rust die de lockdown hem bezorgt. Geen filmopdrachten, geen verplichtingen om de wereld rond te reizen, geen geloop van hot naar her. De acteur noemt het in Het Laatste Nieuws een ‘verademing’. “Voor het eerst in jaren ben ik al vier maanden thuis, en ik geniet,” aldus Matthias Schoenaerts.

En volgens Matthias Schoenaerts zal hij dat ritme nog wel even moeten aanhouden want de acteur meent dat de filmwereld nog geruime tijd stil zal liggen. “Ik ben zeker dat we niet meer gaan filmen voordat er een vaccin is,” onthult Schoenaerts.

“Geen enkele verzekering gaat een film verzekeren. Geen enkele producent gaat tientallen miljoenen op tafel leggen om een film te draaien zonder verzekering – niemand kan dat risico nemen,” aldus Schoenaerts in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven