Familie-acteur Jef De Smedt gaat door de hel

0
Familie-acteur Jef De Smedt gaat door de hel
Foto: VTM

Dat acteur Jef De Smedt graag fietst, dat weten de meeste mensen wellicht wel. Wat een verschil met zijn personage Jan Van den Bossche in ‘Familie’, al heeft die ooit ook wel een korte sportieve periode op de fiets gehad.

Meermaals per week zit Jef op zijn koersfiets, vaak doet hij tijdens het weekend ook nog een extra inspanning met het hartteam waarin enkele van zijn bekende collega’s zitten. En met dat team doet Jef De Smedt op 12 september mee aan de ‘Hel van de Kempen’, een uitdagende rit door de prachtige regio van de kempen. De route brengt je onder andere langs enkele kassei-stroken die vroeger opgenomen waren in de Scheldeprijs en de Ronde van Antwerpen zoals Ten Aard (in Geel) en Pulderbos.

Samen met Jo Hens, Zohra en Ben Rottiers gaat Jef die dag de uitdaging aan, hij is zelfverzekerd om de helse rit tot een goed einde te brengen. De rit start in Dessel, inschrijven kan via https://www.codagex-xperience-center.com/

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven