Dana Winner moet concert in Puurs verplaatsen

0
Dana Winner moet concert in Puurs verplaatsen
Foto: Photo News

Zaterdagochtend was Dana Winner te gast in het zomerprogramma van Siska Schoeters op Radio 2. Vragend naar de plannen van Dana, reageerde die met de mededeling dat zij normaal gezien op 18 en 19 juli in het Studio 100 Pop-Up Theater zou optreden. Maar de plannen zijn lichtjes aangepast.

“Ik ga het heel eerlijk spelen. De mensen hebben precies een beetje bang om te komen. De mensen moeten helemaal niet bang zijn. De ticketverkoop in dat Pop-Up Theater was niet zo denderend. We hebben eigenlijk de twee dagen naar één dag gezet. De mensen die tickets hadden voor het concert op zondag, zijn allemaal naar zaterdag verzet. Het was daar alle dagen feest in het Studio 100 Pop-Up Theater, we vonden dat héél leuk om dat allemaal te kunnen doen, maar omwille van het feit dat er zoveel concerten zijn, zijn er verplaatst naar augustus. Er zijn er ook die niet doorgaan. Het zal dus één dag worden, twee concerten op één dag dus. We gaan daar gewoon een keigroot feest van maken”, reageerde Dana Winner.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven