Onze weerman: “Zo warm zal het niet snel worden”

0
Onze weerman: “Zo warm zal het niet snel worden”
Foto: Pexels

10 jul 2020, helaas geen weerrecords gebroken vandaag, dat was in 1921 wel het geval. Nooit eerder werd in Ukkel een temperatuur van 33,1° gemeten. We zijn ondertussen 99 jaar verder en de 10e juli was nooit zo warm.

Voor de volgende dagen hoeven we ook niet meteen records te verwachten, zeker niet wat de maximumtemperatuur betreft. De eerstvolgende weken zal de temperatuur in Ukkel wellicht niet één keer boven de 25° gaan. Een hittegolf is dus ook al niet in aantocht, integendeel.

We krijgen volgende dinsdag en woensdag mogelijk wat regen over ons heen, nadien breekt er een lange en droge periode aan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven