Ex haalt hard uit naar Barbara Sarafian: “ze had beter een goeie psycholoog betaald in plaats van dure advocaten”

0
Ex haalt hard uit naar Barbara Sarafian: “ze had beter een goeie psycholoog betaald in plaats van dure advocaten”
Foto: VTM

Het sprookjeshuwelijk tussen Barbara Sarafian en Yves De Moor eindigde uiteindelijk in de rechtbank. Na een lang aanslepende procedure heeft het Gentse Hof van Beroep uiteindelijk beslist haast alle klachten die Barbara Sarafian indiende tegen haar ex te klasseren.

Yves De Moor geeft in Dag Allemaal toe dat hij enorm opgelucht is dat dit alles eindelijk achter de rug is. Verrast door de uitspraak is hij allerminst: “Al die verklaringen van Barbara, zonder enige grond, op den duur heeft men dat door.”

De ex van de actrice geeft toe dat het allemaal erg lang heeft aangesleept. “Ik heb het altijd gezegd: Barbara had beter haar geld geïnvesteerd in een goeie psycholoog in plaats van in die dure advocaten.”

De Moor geeft toe dat hij dat zelf ook heeft gedaan. “Ik ben een jaar in therapie geweest, en nu voel ik me beter dan ooit,” onthult Yves De Moor in Dag Allemaal. Ondertussen is de 48-jarige De Moor al twee jaar samen met zijn nieuwe vriendin.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven