Eric Goens: “daar stond ik dan in mijne pure”

0
Eric Goens: “daar stond ik dan in mijne pure”
Foto: VRT

Eric Goens vertelt in Humo een opvallende anekdote over ‘Het Huis’. De televisiemaker houdt liever anoniem dat de opnames voor het succesvolle één-programma gewoon in zijn eigen huis plaatsvinden. “Omdat die anonimiteit zo wezenlijk is voor het programma: mensen weten echt niet waar ze belanden,” aldus Eric Goens die het vergelijkt met ramptoerisme.

Dat was ook de reden waarom ze na twee jaar naar Zuid-Afrika verhuisden voor de opnames van ‘Het Huis’. Eric Goens geeft immers toe dat het niet prettig is als er geregeld wielertoeristen in je tuin foto’s staan te nemen. Daarover vertelt Goens nog een opvallende anekdote.
““Echt gebeurd: ik sta op, in mijne pure, en zie drie man onder mijn raam staan. ‘Stoort het als we foto’s nemen?’ durft er dan nog één te vragen,” vertelt Eric Goens in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven