Niels Destadsbader stelt fans teleur: geen Sportpaleis dit jaar

0
Niels Destadsbader stelt fans teleur: geen Sportpaleis dit jaar
Foto: Photo News

Het zal Niels Destadsbader leren. Eind vorig jaar kondigde de zanger na zijn Sportpaleisconcerten aan dat er dit jaar geen concerten in de concerttempel zouden volgen. De fans reageerden teleurgesteld, maar korte tijd later waren er plots wél concerten in het Sportpaleis gepland. En nu…. nu gaan die toch niet door.

Vrijdag maakte Niels Destadsbader bekend dat hij zijn concerten in het Sportpaleis een jaar moet uitstellen, dat Niels komt hard aan bij de fans. De meesten hadden hier uiteraard rekening mee te gehouden, maar er was nog een sprankeltje hoop.

“Het was een erg moeilijke beslissing, maar we zijn ervan overtuigd dat het de enige juiste is. Ons publiek verdient de allerbeste show die we kunnen neerzetten maar dat is helaas momenteel niet mogelijk.”

De uitgestelde concerten gaan door op onderstaande data:
Vrijdag 8 oktober 2021
Zaterdag 9 oktober 2021
Zondag 10 oktober 2021
Zaterdag 27 november 2021
Zondag 28 november 2021

Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data. Alle ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd.
Tickets voor de nieuwe data zijn nu te koop via livenation.be.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven