Anke Bukinx: “Die kwaadaardige vlek moest meteen weg, ik was maar net op tijd”

0
Anke Bukinx: “Die kwaadaardige vlek moest meteen weg, ik was maar net op tijd”
Foto: Photo News

Negen jaar geleden overleed Daan, de broer van Anke Buckinx, aan de gevolgen van lymfeklierkanker. Toen Anke een tijdje geleden zelf slecht nieuws van haar dermatoloog kreeg, flitste er één en ander door haar hoofd.

De dermatoloog stelde vast dat de presentatrice een melamoon had en dat moest zo snel mogelijk weggenomen worden. “Die kwaadaardige vlek moest meteen weg. Ik was er maar net op tijd bij”, vertelt Anke Buckinx deze week in Story. In het weekblad vertelt Anke Buckinx dat er zelfs extra huid weggesneden werd. Een heel ingreep die voor de presentatrice bijzonder akelig was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven