Bart Tommelein blundert met post op Facebook

0
Bart Tommelein blundert met post op Facebook
Foto: Photo News

Van een burgemeester verwacht je op z’n minst dat hij alleen maar ‘slimme’ berichten op zijn sociale media zet.

Bart Tommelein blunderde er donderdag op los. De burgemeester van Oostende vroeg donderdagmiddag via Facebook aan dacht voor de situatie in Bahrein. Daar zijn er ‘grove schendingen van de mensenrechten’. “Het recht op vrije meningsuiting kunnen en mogen we niet toelaten. Nu niet en in de toekomst ook niet. Ik veroordeel wat er nu gebeurt in Bahrein. De doodstraf moet opgeschort worden en we pleiten voor een eerlijke rechtsgang”, schrijft de burgemeester.

Niet mis mee, voor meer informatie verwijst Tommelein naar https://bit.ly/2BJ3nb1 .

Alleen krijg je via die link tien redenen te lezen waarom je deze zomer naar Oostende zou komen. Ook al gaat het hier wellicht om een vergissing, na ruim twee uur is deze fout nog steeds niet aangepast.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven