Sven Ornelis: “Ik had letterlijk de tranen in de ogen”

0
Sven Ornelis: “Ik had letterlijk de tranen in de ogen”
Foto: Joe

Voor Sven Ornelis was het maandag een emotionele dag. Eindelijk, na meer dan drie maanden kon hij nog eens naar zijn appartement in Barcelona. Het was al van in de winter geleden dat de presentator en dj nog eens in zijn geliefde Barcelona was. Ornelis noemt de stad zijn tweede huis.

Maandag was het weliswaar een lange rit vanuit Bonheiden naar Barcelona, maar ’s avonds mocht Sven Ornelis al meteen gaan eten in zijn lievelingsrestaurant. De afgelopen maanden moest Sven Ornelis zijn potje meestal zelf koken, deze keer kon hij zich nog eens culinair laten verwennen. “Ik had letterlijk de tranen in de ogen”, laat Sven Ornelis vanuit Barcelona weten.

Sven zal de komende maanden wellicht niet veel in België te vinden zijn, maar iedereen gunt hem zijn vakantie meer dan ooit. De afgelopen 3,5 maand heeft Sven een recordaantal uren radio gemaakt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven