Natalia: “ik ben enorm opgewonden”

0
Natalia: “ik ben enorm opgewonden”
Foto: VTM

Natalia is verheugd dat ze eindelijk terug kan gaan optreden. Op Instagram schrijft de Kempische diva het volgende: “Ik moet het toegeven, het is spannend, het is zo uniek, als eerste terug optreden na een heftige periode van onrust in ons landje. Maar we gaan ervoor!!”

“Veilig!” voegt Natalia eraan toe. “Want anders kom ik niet! Hahaha”

“Jef Neve en ik zijn mega excited en ik kijk uit naar onze 4 showkes deze week in Puurs op 2 en 3 juli! Tickets verkrijgbaar op www.houseofentertainment.be #bethere !!! #nofear #wekeepitsafe” klinkt het bij Natalia op Instagram. En tussen de shows door zal ze ook nog eens borstvoeding geven. “Nog een uitdaging, me dunkt!” lacht Natalia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven