Christoff haalt zwaar uit naar regering

0
Christoff haalt zwaar uit naar regering
Foto: Photo News

Christoff kan niet snel genoeg weer op het podium staan. Niet zozeer om zijn eigen bankrekening te spijzen, vooral om mensen te entertainen.  Wanneer Christoff op 11 juli aanstaande  een concert geeft in Puurs, dan zal een tevreden man zijn. Aan Dag Allemaal vertelde de zanger eerder dat hij vooral blij is dat hij weer kan optreden en er weer voor zijn fans kan zijn. Christoff had één en ander liever anders zien verlopen. Ruim drie maanden niet kunnen optreden, was dat verbod wel nodig? Misschien had de Nationale Veiligheidsraad het over een andere boeg moeten gooien. “Met de nodige afstand kan er misschien wel meer volk in de zalen. Eerlijk, ik voel mij in de steek gelaten door de regering. Ik heb de voorbije drie maanden nul euro verdiend, terwijl ik wel met een groot deel van mijn vaste kosten ben blijven zitten”, reageert een zwaar teleurgestelde zanger in Dag Allemaal.

En wie dacht dat er een bedrag met veel nullen op de bankrekening van Christoff staat, die heeft het fout. “Veel mensen gaan ervan uit dat artiesten steenrijk zijn, dat is een fabeltje”, besluit Christoff in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven