Prins Charles zag problemen met Meghan Markle aankomen

0
Prins Charles zag problemen met Meghan Markle aankomen
Foto: Photo News

In Engeland ligt de verhuis van prins Harry en Meghan Markle nog altijd zwaar op de maag van de Britten. Het ergste van al is dat prins Charles op voorhand voorspeld had dat Meghan Markle een probleem zou vormen, dat schrijft The Sun. In het boek ‘Prince Andrew, Epstein and the Palace’ schrijft auteur Nigel Cawthorne dat prins Charles zijn schoondochter Meghan bewonderde omwille van haar sterke persoonlijkheid. Hoewel Charles een goede band opgebouwd zou hebben met Meghan Markle, gaf hij haar toch de bijnaam ‘Tungsten’, ‘Wolfraam’ in het Nederlands. Wolfraam is een metaal met een extreem hoog smeltpunt en dus ook bijzonder sterk. “Charles besefte al snel dat er binnen de koninklijke familie  slechts één sterkte vrouw kon zijn en dat is de Queen”, schrijft Cawthorne.

Charles zou alles wat binnen zijn mogelijkheden lag gedaan hebben om Harry en Meghan te steunen. Charles zag het eigenlijk niet zitten dat Harry en Meghan naar het buitenland zouden trekken en zich van de koninklijke familie zouden afscheiden. Eén van de nadelen was ook dat hij zijn zoon en zijn kleinkind Archie minder vaak zou kunnen zien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven