Zoontje Merijn Casteleyn in tranen omdat papa niet langer vaste wielerjournalist is

0
Zoontje Merijn Casteleyn in tranen omdat papa niet langer vaste wielerjournalist is
Foto: VTM

Verrassing van formaat: Merijn Casteleyn zal op VTM vervangen worden door Stijn Vlaeminck. Merijn was de afgelopen jaren de vaste wielerjournalist van VTM. Maar daar komt nu een einde aan. Aan HLN vertelt Casteleyn dat hij vanaf 1 september weer les gaat geven. Casteleyn was de afgelopen jaren vaak op de baan voor zijn job en dat eiste ook veel van zijn privé-leven. “Toen ik het mijn zoontje van negen vertelde, weende hij van blijdschap”, vertelt Merijn Casteleyn in een interview met HLN.be .

En toch stopt Casteleyn niet volledig, hij blijft inzetbaar als sportjournalist en zal dus zeker nog te zien zijn in VTM NIEUWS en HLN.

Merijn Casteleyn, wielerjournalist VTM NIEUWS: “Na 15 fantastische jaren op de VTM-sportredactie is het tijd om wat meer papa en echtgenoot te zijn. Ik heb wieler- en veldritgeschiedenis gezien, meegemaakt, beleefd, en in de huiskamer gebracht. Genoten van talloze interviews, van pingpongen met gesprekspartners, in de mooiste aller sportwerelden: de koers. En dat zal ik blijven doen, maar ik wil me nu meer focussen op mijn gezin en keer vanaf 1 september ook terug naar mijn andere professionele liefde: lesgeven. Ik wens Stijn, onze nieuwe geweldige collega, alvast heel veel succes toe in deze nieuwe uitdaging!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven