Phaedra Hoste: ‘ben ik een bitch?’

0
Phaedra Hoste: ‘ben ik een bitch?’
Phaedra Hoste - VRT

Phaedra Hoste zit niet verlegen om een controversiële mening te delen. Zo nam ze eerder al een duidelijk standpunt in in de discussie of Zwarte Piet en ook nu met de ‘beeldenstorm’ laat ze haar stem gelden op Instagram.

“Ik ben een vrouw met een mening en ik sta op mijn strepen. Ben ik daarom een bitch?” vraagt Phaedra Hoste zich luidop af in Dag Allemaal. “Voor sommigen blijkbaar wel. Ik heb een karakter, hé. Ik doe dat niet om aandacht te trekken, maar om mijn mening te uiten. Als er iemand onrecht aangedaan wordt, roer ik le. Dat doe ik van kinds af al, het ligt in mijn karakter. Ik kan níet tegen onrechtvaardigheid en al zeker niet tegen profitariaat,” klinkt het bij Phaedra Hoste in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven