Paniek bij Tatyana Beloy: pasgeboren zoontje moet coronatest ondergaan

0
Paniek bij Tatyana Beloy: pasgeboren zoontje moet coronatest ondergaan
Foto: VIER

Even paniek bij Tatyana Beloy toen ze met haar vier weken oude zoontje naar het ziekenhuis moest. Wolfie kreeg ’s nachts koorts en in het ziekenhuis werd er zelfs een coronatest afgenomen.

Uiteindelijk bleek het loos alarm en gaat het alweer beter met de kleine Wolfie, maar voor Tatyana Beloy was het even weer héél duidelijk waarom we de richtlijnen nog steeds goed moeten opvolgen: “Ik besefte door dit bezoekje des te beter waarom we zo ons best moeten doen met de maatregelen.”

View this post on Instagram

Onze Wolfie werd gisteren één maandje oud. Hoera🥳!Helaas brachten we de vorige dagen in het ziekenhuis door. Wolfie werd een paar dagen geleden namelijk wakker van de koorts, toch zorgelijk voor zo’n klein baby’tje dus het werd een tripje naar het hospitaal. Omdat Corona nog altijd de plak zwaait, mochten we enkel met ons tweetjes worden opgenomen en moesten we Konrad missen. Terwijl hij de enige was die ik juist zo graag aan mij zij had in dit verhaal. Wolfie zo kwetsbaar zien met allerlei apparatuur dat brak mijn hart toch echt een beetje 💔 Ik kreeg er naast een knappe zoon ook meteen een resem onbekende emoties bij, wat is me dat(ik dacht heel de tijd geef mij de koorts en maak Wolfie terug gezond)…😅De mensen in het ziekenhuis hebben ons gelukkig enorm goed opgevangen en dit terwijl ze zelf al maanden gebukt gaan onder de druk die COVID-19 op hun schouders heeft gelegd. De dingen die de mensen in de zorg nu moeten torsen…die moeten wij echt mee helpen draaglijk te maken. Ik besefte door dit bezoekje des te beter waarom we zo ons best moeten doen met de maatregelen. Let’s keep going! Bedankt lieve mensen van het ziekenhuis/ de ziekenhuizen voor jullie tomeloze inzet van ons 😘. P.s: met Wolfie gaat het weer beter( hij moest ook de corona test doen maar all good😅)🙏🏾💙 #coronapleasestop #wolfiebaby #moederschap #healthcare #zorgpersoneelbedankt #mondmaskersop #besafe #letskeepeachothersafe

A post shared by Tatyana Beloy (@tatyanabeloy) on

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven