Niets dan lof voor prinses Elisabeth

0
Niets dan lof voor prinses Elisabeth
Isopix

De buitenlandse pers was de afgelopen maanden bijzonder lovend voor de Belgische Prinses Elisabeth. De dochter van koning Filip en koningin Mathilde heeft alles om een goede vorst voor het land te worden. Als kroonprinses steelt zij nu al het hart van heel wat landgenoten, maar ook in het buitenland zijn ze dol op de 18-jarige studente.

Prinses Elisabeth gaat later dit jaar in Brussel naar de militaire school, dat raakte onlangs bekend. Wanneer zij daar niet is, zal zij wellicht de mooie outfits waarmee zij scoort blijven dragen.

Volgens het Britse Vogue staat Elisabeth qua styling op hetzelfde niveau als hun eigen Kate Middleton. De outfits die Elisabeth draagt, zijn meestal Belgisch, maar Elisabeth zou volgens Vogue ook met andere outfits staan. Volgens Vogue heeft Elisabeth oog voor detail en scoort zij daarmee heel wat extra punten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven