Volgers hard voor Regi: ‘Heeft relatie met deze bv’

0
Volgers hard voor Regi: ‘Heeft relatie met deze bv’
Foto: Photo News

Bij het bericht waarin Regi Penxten zangeres Olivia Trappeniers feliciteert met haar afstuderen, werden dit weekend heel wat opvallende reacties geplaatst. Verschillende volgers hebben (meer dan) een vermoeden dat Regi en OT een koppel zijn.

“Bloeit daar iets moois?…” schrijft één van de volgers. “Proficiat jullie stralen. Hetzij koppel hetzij vrienden. Veel succes samen. Altijd goede mezelf ❤”, reageert een andere volger.

Terwijl de ene volger twijfels heeft bij het feit of OT en Regi een koppel zouden zijn, zijn anderen dan weer zeker van hun stuk. “Tuurlijk is dat een koppel. Zij kan zo aan haar carrière werken en hij heeft zijn oude fiets ingeruild”, lezen we op Instagram.

“Zijn lief dat ziet ge toch zo. Te intiem vind ik ….” reageert een fan. Volgens een andere volger speelt Regi een slecht toneelstuk. “Goeie poging om iedereen zand in de ogen te strooien . Triestig dat je zo een poging doet om weg te steken dat je te doen hebt met iemand die je dochter kon zijn …”, is toch wel een reactie waar zelfs wij van schrikken.

En ook Annette heeft haar mening klaar. “Erg voor elke en zijn kinderen, maar als ge verliefd zijt op een ander….”

Beste mensen, stel nu dat OT en Regi een koppel zouden zijn, puur hypothetisch, dan is dat toch hun volste recht? Wie zijn wij om hen daarover te veroordelen? Stel dat het waar zou zijn, dan weten wij toch allemaal dat liefde je gewoon overkomt?


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven