Eva Daeleman: “Ik zag mijn licht doven, horrornacht per horrornacht”

0
Eva Daeleman: “Ik zag mijn licht doven, horrornacht per horrornacht”
Foto: Photo News

Gewezen MNM-presentatrice Eva Daeleman werd vorig jaar voor de eerste keer mama en dat was een blijde gebeurtenis. Maar mama en papa worden kan ook zwaar zijn. Die kleine baby heeft heel wat zorgen nodig en eist vaak ook heel wat aandacht op. Overdag is dat vaak al zwaar, als die baby de nachtrust dan ook nog eens verstoort, dan kunnen mama en papa er serieus onderdoor gaan.

Eva Daeleman heeft geen makkelijke maanden achter de rug, dat vertelt zij op Instagram. “Ik herleef. Na 8 maanden van onderbroken nachten, hebben we hier op vakantie een kind dat slaapt. Maak u geen illusies. het gaat om blokken van 2, 3 of 4 uur, niet meer elk anderhalf uur wakker”, knipoogt Eva Daeleman.

“Of het ligt aan het buitenspelen, de nieuwe indrukken, de donkere kamer of de ouders die heppie de peppie zijn dat we eindelijk weer kunnen reizen, weet ik niet. Wat ik wel weet is dat de afgelopen maanden serieus hun tol hebben geëist”, geeft Eva Daeleman toe. “Hoe waanzinnig verliefd ik ook ben op onze dochter, dat het zo heftig kon zijn had ik nooit kunnen denken. En daarom deel ik het hier. Ik weet dat wij het als ouders geweldig doen, echt. Dat vertrouwen heb ik. Ik vraag hier niet om bevestiging. Wel om een nieuwe blik op ouderschap en hoe fokking heftig het kan zijn. Hoe weinig tot geen slaap echt aanvoelt als een foltering”, schrijft Eva Daeleman.

“De laatste weken had ik twee ontstoken ogen, gewoon van te wrijven door de vermoeidheid. Korsten stonden erop. Ik zag mijn licht doven. Dag per dag en horrornacht per horrornacht. Ik hoef absoluut geen tips, geloof mij. Wij hebben echt al ALLES geprobeerd”, besluit Eva Daeleman

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven