Kritiek op Château Planckaert: “Afvoeren die handel”

0
Kritiek op Château Planckaert: “Afvoeren die handel”
Foto: Isopix

De aflevering van Château Planckaert van afgelopen zondag werd door meer dan 1,1 miljoen kijkers bekeken, maar niet iedereen was even positief over wat ze op tv te zien kregen.

Er kwam op Facebook vooral kritiek over het feit dat het programma één langgerekte reclamespot voor hun zaak in de Ardennen was. “Dat programma gaat niet over da kasteel , pure reclame voor de Ardennen. Hoeveel hebben we zondag het kasteel gezien? Amper 20 seconden”, reageert een teleurgestelde kijker.

“Sorry, ik heb het niet zo voor programma’s door ons allemaal betaald, die voor de camera in scène gezette situaties tonen in een slecht Nederlands. De enigen, die hier beter van worden, zijn de Plankskes”, gaat een andere kijker verder.

“Pfffff wat een bullshit. En daar moeten we ook nog voor betalen ook. Er is bijna nooit meer wat leuks op tv alleen dit soort en herhalingen”, besluit een andere kijker.

Gelukkig zijn er ook mensen die het programma en de oprechtheid van de familie Planckaert wél appreciëren. Je moet het als familie toch maar doen om zo te leven én gelukkig te zijn. Steekt de jaloezie op bij de mensen die negatief reageren?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven