Relatieproblemen voor Marie Verhulst?

0
Relatieproblemen voor Marie Verhulst?
Foto: DPG Media

“Waar is Jef”? klinkt het luidop bij de trouwe kijkers van De Verhulstjes op Play4. De vriend van Marie Verhulst krijgen we in het huidige seizoen nauwelijks te zien. Hij ging niet mee op citytrip naar Amsterdam en ook op de skipiste van het Oostenrijkse Sankt Anton was er geen spoor van Jef. Wat is er aan de hand?

Uiteraard gonst het dan al snel van de geruchten dat Marie en Jef relatieproblemen hebben of zelfs uit elkaar zijn. Maar bij Studio 100 worden die geruchten ontkent.

“Marie en Jef zijn nog altijd samen”, vertelt een bron binnen Studio 100 aan TV Familie. “Ze wonen onder hetzelfde dak in Antwerpen, in het appartement van Marie. En ze zijn ook professioneel samen op pad.” Jef is immers podiumtechnicus bij het bedrijf van Gert Verhulst. Maar waarom krijgen we Jef dan niet wat vaker te zien?

“Jef is een rustige en discrete jongen”, vertelt een insider in TV Familie. “Hij loopt niet zo graag in de kijker. Hij gaat er goed mee om als de camera’s van ‘De Verhulstjes’ in de buurt zijn, maar staat niet te springen om interviews te geven of zo.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven