Amy uit K2 Zoekt K3 onthult toekomstplannen: “daar zou ik heel goed van kunnen leven”

0
Amy uit K2 Zoekt K3 onthult toekomstplannen: “daar zou ik heel goed van kunnen leven”
Foto: DPG Media

Amy Courtens gaf meteen na afloop van K2 Zoekt K3 toe dat ze graag in de showbizzwereld zou blijven. Vrij snel na de finale liepen ook de eerste aanbiedingen binnen, onthult Amy in Dag Allemaal.

“Ik heb vorige week een verkennend gesprek gehad bij een grote tv-zender en ik had er echt een goed gevoel bij. Natuurlijk begrijp ik dat dat niet meteen over concrete projecten gaat, maar geduld wordt beloond, denk ik”, vertelt Amy in Dag Allemaal. Al zou de 25-jarige Amy ook meteen voor een andere carrière kunnen kiezen…

Met 95.000 volgers op Instagram en 65.000 volgers op TikTok zou Amy ook gewoon als influencer door het leven kunnen gaan. Maar dat ziet Amy niet meteen zitten. “Ik zie dat eerder als een safety net”, verduidelijkt Am in Dag Allemaal.

“Ik zou daar heel goed van kunnen leven, maar ik vind het belangrijker dat ik authentiek blijf dan dat ik zou cashen. Ik zie mezelf niet snel ’n potje yoghurt aanprijzen. Dat ga ik níet doen, schrijf dat maar op”, lacht Amy Courtens in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven