Thuis-actrice Lynn Van den Broeck: “dat is echt één van mijn zwakke punten”

0
Thuis-actrice Lynn Van den Broeck: “dat is echt één van mijn zwakke punten”
Foto: VRT

Lynn Van den Broeck staat niet alleen graag op de set van Thuis, maar de actrice staat ook graag achter het fornuis. Wat is haar grootste troef in de keuken?

“Ik kan goed groenten klaarmaken omdat wij dat ook veel eten thuis”, onthult de Thuis-actrice in Flair. “Ik maak zelf ook supergraag mijn eigen pizza- en pastadeeg, dus dat durf ik wel als mijn specialiteit opnoemen.” Zijn er ook dingen waar ze minder handig in is?

“Ik vind het moeilijk om sauzen te maken”, geeft Lynn Van den Broeck toe in Flair. “Ik eet dat ook niet graag omdat ik liever puur een gerecht proef, dan er telkens een dikke kaas- of roomsaus bij te serveren.” Toch is er één flater die alles overtreft…

“Ik experimenteerde met zelf brood maken, maar daar zaten echt kasseistenen tussen waarmee je iemand kon doodslaan”, lacht Lynn Van den Broeck in Flair. En daar leerde de Thuis-actrice een belangrijke les uit…

“Dat heb ik nog niet zo goed onder de knie, maar een beetje sukkelen hoort er wel bij in de keuken. Zo leer je tenslotte veel”, verduidelijkt Lynn Van den Broeck in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven