Hoe rijk is Gert Verhulst?

0
Hoe rijk is Gert Verhulst?
DPG Media

Heel wat mensen denken dat Gert Verhulst rijk is, en dat zal ook wel als Studio 100-baas. Maar hoe rijk is Gert Verhulst écht?

“Mensen zeggen altijd dat ik rijk ben, maar ik vind dat zo’n raar woord”, klinkt het bij Gert Verhulst in Story. Wat is rijkdom dan wel voor het voormalige baasje van Samson?

“Voor mij is de grootste rijkdom dat ik geen dingen tegen mijn zin moet doen”, benadrukt Gert Verhulst in het weekblad. Doet Gert dan nooit iets tegen zijn zin?

“Tuurlijk, soms gebeurt dat wel eens, maar er zijn mensen die elke dag tegen hun goesting gaan werken of elke dag op hun partner zitten te zien terwijl ze er liever vanaf willen, maar toch dat leven blijven leiden. Dat heb ik absoluut niet.” Gert Verhulst formuleert het als volgt…

“Er zijn maar heel weinig negatieve kanten aan mijn leven en dat is voor een heel groot stuk te danken aan Ellen”, verwijst Gert Verhulst in Story naar de hechte band met echtgenote Ellen en ook zijn kinderen om aan te tonen waar zijn échte rijkdom zich bevindt. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven