Geeft Koen Wauters zijn kinderen een slecht voorbeeld?

0
Geeft Koen Wauters zijn kinderen een slecht voorbeeld?
Foto: VTM

Koen Wauters sliep als kind met drie op zolder. Koen beseft dat zijn eigen kinderen Zita en Nono een heel andere jeugd beleven…

Koen Wauters herinnert zich nog levendig dat er nauwelijks plaats was tussen de bedden op zolder. “En we gingen in bad in hetzelfde water. Maar we hadden nooit het gevoel dat we iets tekortkwamen”, benadrukt Koen Wauters in Humo.

“Ik besef heel goed dat alle materiële zaken die ik me nu kan permitteren, niet aan de basis van mijn geluk liggen”, klinkt het nuchter bij de zanger-presentator. En dat is een levensles die hij Zita en Nono wil meegeven. Maar lukt hem dat wel?

“Dat besef wil ik zo graag aan mijn kinderen meegeven, maar dat is erg moeilijk”, geeft Koen Wauters toe in Humo. “Als ouder wil je je kinderen het beste geven en ik heb de financiële mogelijkheden om daar ver in te gaan, terwijl ik dat beter niet zou doen.” Eén ding is duidelijk…

“Ik zou soms beter zeggen: ‘Jullie krijgen al die spullen en mooie reizen niet, want daar bewijs ik jullie geen dienst mee’”, beseft Koen Wauters in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven