Julie Van den Steen: “het zwaarste dat ik ooit heb moeten verwerken…”

312
Foto: VTM

Julie Van den Steen getuigde openhartig over haar miskraam. De VTM-presentatrice zat vol vragen: was het misschien haar schuld?

Julie Van den Steen wil met haar getuigenis het taboe rond miskramen helpen doorbreken. Want het verdriet wordt door de buitenwereld nog steeds enorm onderschat…

“Dit is het zwaarste dat ik ooit heb moeten verwerken. Ik ging van hoop, dromen en toekomstplannen naar… er zit een dood kind in mij”, lezen we de getuigenis van Julie Van den Steen in TV Familie. Al bleef Julie ook achter met pijnlijke vragen…

Julie had nog maar net met haar vriend gebroken toen ze ontdekte dat ze zwanger was, maar na haar miskraam bleef ze ook achter met enkele pijnlijke vragen…

‘Hoe kon dit gebeuren? Heb ik iets verkeerd gedaan? Was het mijn schuld?’ En: ‘Ik blijf bang dat het me nooit zal lukken om een kind te krijgen’, waren enkele vragen waarmee Julie Van den Steen worstelde na haar miskraam.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be