Twee Blind Getrouwd-koppels nu al uit elkaar?

2252
Foto: VTM

Gisterenavond kon je op VTM kijken naar de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Daarin zagen we Christiaan en Jana trouwens en ook Lien werd gekoppeld, zij is getrouwd met Joren. Maar her en der op het wereldwijde web verscheen een bericht dat Lien met Brecht getrouwd is!

Euh? “Het is zover: de 4 koppels uit ‘Blind Getrouwd’ zijn gematcht, geringd en getrouwd. Brecht en Lien, en Christiaan en Jana gaven als laatsten hun jawoord en zijn inmiddels officieel man en vrouw”, lezen we in de mededeling van VTM. Ook Het Belang van Limburg nam deze fout maandagavond over, zij hebben die fout even later gecorrigeerd.

Geen idee of Brecht en Dzuibi het bericht gelezen hebben en of Joren en Lien dat ook hebben gezien. Stel je maar eens voor dat dit écht zou zijn, dan zouden we nu al een kruis over minstens twee huwelijken mogen zetten. Maar het meest straffe zou toch wel zijn dat Brecht plots met een vrouw zou getrouwd zijn.

We kunnen jullie geruststellen: blijkbaar heeft VTM in een persbericht een foutje gemaakt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be