Thuis-actrice Nathalie Wijnants heeft nieuwe vriend: “hij is 11 jaar ouder”

0
Thuis-actrice Nathalie Wijnants heeft nieuwe vriend: “hij is 11 jaar ouder”
Foto: VTM

Een aantal jaren geleden besloten Nathalie Wijnants en haar vriend Jesse om uit elkaar te gaan na een relatie van zeventien jaar. Geen eenvoudige beslissing voor het koppel, maar wel de enige juiste. Ondertussen is Nathalie al enkele jaren opnieuw verliefd op Yann.

“Ik ben zo blij dat ik Yann ben tegengekomen. Na de scheiding was ik niet op zoek naar een nieuwe vriend, maar hij is er dan toch gekomen. Yann en ik zijn nu twee jaar samen. We hebben elkaar leren kennen in het theater. Hij is ook acteur en heeft ook al meegespeeld met het theatergezelschap Loge 10, waar ik ook af en toe in meespeel. Yann is 57, maar ik voel dat leeftijdsverschil niet”, vertelt Nathalie in Dag Allemaal.

Yann Van den Branden is geen onbekende in het vak. Als acteur kunnen vooral de kinderen hem kennen als Ridder Willem De Woeste uit de jeugdserie ‘Booh’. Het koppel is 2 jaar samen, maar samenwonen dat is nog niet voor meteen. “Hij woont op een boot in Lier, maar meestal is hij bij mij in Berchem. We doen het rustig aan. Op een dag gaan we misschien wel samenwonen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven