Alex Agnew: ‘Verloofde gedumpt voor nieuwe vriendin’

0
Alex Agnew: ‘Verloofde gedumpt voor nieuwe vriendin’
Foto: Joe Fm

Comedian Alex Agnew is al jaren samen met zijn partner Yasmine. Ze hebben samen één dochter en genieten vooral van het leven en van elkaar. Alex leerde Yasmine heel toevallig kennen tijdens een avondje op café. Alex was op dat moment verloofd en gelukkig samen met iemand anders.

“Ik ging met een vriend iets gaan drinken aan het Museumplein, in Antwerpen. Ik keek door het raam naar binnen en aan de toog zag ik een vrouw staan. Ik vond dat een heel knappe. Ze blijkt dan ook nog eens de gast te kennen met wie ik aan tafel zit en we beginnen te praten. Op dat moment had ik een lief, we waren verloofd, maar kijk, twintig jaar later is Yasmine mijn vrouw”, lacht Agnew in Het Laatste Nieuws.

Alex houdt van toevalligheden in het leven. Hoe minder zijn leven er routineus uitziet, hoe liever hij het heeft. “Op zaterdag naar de Aldi, zondag frietjesdag, maandag kuisen. Als dat je leven is, ga dan al gewoon in je put liggen, want echt, het is al gedaan. Dat is neerbuigend en ik weet dat het niet klopt. Ik weer dat er mensen zijn die daar hun geluk uithalen, maar voor mij is het de hel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven