Gert Verhulst maakt zich zorgen over toekomst K3: “dat willen we echt vermijden”

0
Gert Verhulst maakt zich zorgen over toekomst K3: “dat willen we echt vermijden”
Foto: DPG Media

Lang was er twijfel over de rol die Hanne en Marthe zouden krijgen bij de zoektocht naar de opvolger van Klaasje bij K3. Ondertussen weten we dat Hanne en Marthe ‘golden tickets’ kunnen uitreiken in K2 Zoekt K3 waarmee ze wildcards geven aan kandidaten die hen in positieve zin opvallen. Die kandidaten gaan meteen door naar de studioshows.

De studioshows zullen doorgaan met de vijftien resterende kandidaten. De tien overgebleven kandidaten die door de vakjury en de publieksjury weerhouden werden en dan vijf extra kandidaten die door Hanne en Marthe uit de afvallers worden gekozen.

Maar naarmate de wedstrijd vordert zal de stem van Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn alsmaar harder doorwegen. De overblijvende K3’tjes waren te gast bij De Cooke en Verhulst Show op Play4 en onthulden daar dat ze 100% zeggenschap hebben over wie Klaasje zal opvolgen bij K3.

“Dat was ook belangrijk voor Gert”, verduidelijkt Marthe. “Wij moeten uiteindelijk verder met die persoon. Hij (Gert Verhulst, red.) wilde niet binnen een jaar terug een zoektocht doen”, lacht Marthe in de talkshow.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven